Effectief kwaliteitsmanagement

Wil je klant dat je organisatie ISO-gecertificeerd is? Ben je ontevreden over het kwaliteitsmanagementsysteem van je organisatie? Heb je het gevoel dat je te weinig grip hebt op je organisatie?
Zeker wanneer er druk staat op een organisatie ontstaan er fricties en worden fouten gemaakt, waardoor leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid fors dalen.

Door gebruik te maken van de kracht van goede processen voorkom je dat je onnodig klanten verliest. En je haalt er misschien zelfs nieuwe klanten mee binnen! Efficiënte processen leiden bovendien tot lagere kosten en tevreden medewerkers.

Engering & Engering helpt praktisch en professioneel bij het vormgeven van je kwaliteitsmanagement. Wij ontzorgen en maken ISO9001 eenvoudig.

Lean is een heel waardevolle aanvulling op kwaliteitsmanagement (zie onze Lean-pagina).

Voorbeelden van projecten die we kunnen uitvoeren:

  • We helpen een kwaliteitssysteem in te richten, volgens vastgestelde normen zoals ISO 9001.
  • We voeren de rol van kwaliteitsmanager op parttime basis voor kleinere bedrijven uit.
  • We helpen innovatieteams (verbeterteams of Kaizen teams) op te zetten. Het werken met innovatieteams heeft als gevolg dat concreet wordt geïnnoveerd. Voor de organisatie als geheel is het effect er een van een cultuurverandering naar een innovatievere werkwijze.
  • We helpen je processen verbeteren: kortere doorlooptijden en minder fouten.
  • In opdracht voeren we interne audits uit.

Verbeter je kwaliteit en je bedrijf met onze hulp!

Is je interesse gewekt, en wil je vrijblijvend meer informatie? Vul het formulier hieronder in, en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Powered by BreezingForms

Je kan mij, Gabri Engering, ook direct bereiken op 06-44437656!