Kwaliteit voor kleine ondernemers

Zoek je een specialist die een kwaliteitsmanagementsysteem vanaf het begin opzet, helemaal afgestemd op kleine organisaties, dan ben je bij ons aan het goede adres!
Wij richten ons specifiek op de kleinere bedrijven en weten hoe het in de praktijk werkt. Geen wollige verhalen, maar resultaat. Geen standaard verhalen, maar jullie eigen verhaal.

Ban de Chaos!

Denk je wel eens:

Hoe is het mogelijk dat we überhaupt producten uitgeleverd krijgen?

  • Werkt iedereen langs elkaar heen?
  • Ben je telkens materialen of onderdelen kwijt?
  • Zijn jouw klanten ontevreden door fouten van jouw bedrijf?

Kwaliteitsmanagement, vanaf nul

Met een kwaliteitssysteem pak je deze problemen aan. Het voorkomt dat je onnodig klanten verliest en onnodig te veel materialen gebruikt, teveel afval moet afvoeren en dubbel werk doet. Daarmee verdient de tijdsinvestering zich terug.

Het behalen van een ISO-certificaat (ISO 9001) is geen must. Maar als je al een goed kwaliteitssysteem hebt, is dat nog maar een kleinigheidje.

Geen dubbel werk meer, niet meer hoeven zoeken naar materialen of onderdelen, alleen nog tevreden klanten, minimaal afval, lekker werken. Dat is het gevolg van  goed kwaliteitsmanagement.  

We kunnen het ons voorstellen dat je er tegenop kijkt om een kwaliteitssysteem op te zetten vanuit niets. Waar moet je beginnen? Waar haal je de tijd vandaan?

Aanpak

We bekijken in een eerste gesprek hoe je de eerste stappen kunt zetten. Daarna help ik je heel praktisch verder bij het vormgeven van kwaliteitsmanagement, en maak het je zo gemakkelijk mogelijk.

We beginnen met inventarisatie: hoe staat je bedrijf er voor; hoe werk je; waar heb je behoefte aan; waar roepen je klanten om; wat  gaat er in je bedrijf goed en wat niet zo goed. Van daaruit gaan we een managementsysteem bouwen, dat jullie bedrijf past als een maatwerk schoen. Eentje die je niet hoeft in te lopen, maar die meteen lekker zit.

Je beloning is de moeite waard:  meer grip op je bedrijf en tevreden klanten. En de mogelijkheid je kansen in de markt optimaal te benutten.

Meer informatie?

Is je interesse gewekt, en wil je vrijblijvend meer informatie? Vul het formulier hieronder in, en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Powered by BreezingForms

Je kan mij, Gabri Engering, ook direct bereiken op 06-44437656!

Nu!

Hoeveel petten kan je aan?

hoeveel petten kan je aan

tijdelijke / parttime kwaliteits­manager

Heb je te weinig capaciteit in huis voor het opzetten of onderhouden van je ISO 9001 kwaliteitssysteem? Moet je over naar ISO 9001:2015 en heb je het al veel te druk met ander werk?

Ik, Gabri Engering, ervaren in kwaliteitsmanagement in de maakindustrie, help je graag als tijdelijke / parttime kwaliteitscoördinator of kwaliteitsmanager!

meer over mijn aanbod!