Lean management

Moeten je medewerkers te vaak naar de juiste materialen en gereedschappen zoeken? Zijn je klanten ontevreden door fouten van jouw bedrijf? Ligt het werk soms stil omdat onderdelen nog niet binnen zijn of je medewerkers op documenten van kantoor wachten? Kosten onnodig gemaakte fouten veel tijd en geld?

Tijd voor lean!

De meest succesvolle bedrijven hebben met elkaar gemeen dat zij in staat zijn om continu te verbeteren. Ze blijven zich kritisch afvragen: 'Wat wil mijn klant?', 'Wat gebeurt er daadwerkelijk binnen mijn organisatie?' en 'Wat is er nodig voor blijvend succes?'.

De methodieken van Lean Management zijn uitermate geschikt om de bedrijfsprocessen te verbeteren. Engering & Engering helpt om deze zeer succesvolle methode volop te benutten.

Voorbeelden van projecten die we kunnen uitvoeren:

  • We helpen continu verbeteren in de organisatie te verankeren door lean in te voeren.
  • Door lean in te voeren zorgen wij er voor dat je kosten bespaart en verspillingen elimineert, terwijl de processen verbeteren.
  • We trainen jou en je medewerkers in lean, in praktische workshops of tijdens een verbetertraject.
  • We helpen je de vertaalslag te maken van beleid naar actiepunten op de werkvloer (x-matrix).
  • We helpen schoon schip te maken in de organisatie en het opgeruimd te houden met 5S.

Maak je organisatie Lean!

Is je interesse gewekt, en wil je vrijblijvend meer informatie? Vul het formulier hieronder in, en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Powered by BreezingForms

Je kan mij, Gabri Engering, ook direct bereiken op 06-44437656!