Engering & Engering - Effectieve organisaties, gemotiveerde mensen

Wij zijn Gabri Engering en Paul Engering, zus en broer.

Door de menskracht en proceskracht van organisaties te verbeteren, maken wij organisaties effectiever. We bouwen samen met de medewerkers aan een innovatieve, menselijke organisatie. Wij helpen de individuele medewerkers om hun effectiviteit en plezier in hun loopbaan te behouden of terug te vinden. Het zijn tenslotte de mensen die het verschil maken.

We willen van organisaties een betere plek maken om te werken. Met meer resultaat, met meer plezier, meer voldoening voor mensen in hun werk en loopbaan, en uiteindelijk meer output voor de organisatie.

Specialismes

De processen van de kleinere, innovatieve technische bedrijven hebben de speciale interesse van Gabri. Het is haar ervaring dat creativiteit en structuur in de praktijk lastig te combineren is. Innovatieve organisaties worstelen daardoor dikwijls met kwaliteitsproblemen. Gabri is bedreven om in dergelijke situaties structuur aan te brengen, zonder de creativiteit aan te tasten. Bij haar klanten levert dit een enorme outputverbetering op. Bovendien is zij een groot voorstander van de Lean principes, en begeleidt zij bedrijven op een heel praktische manier om Lean toe te passen.

Paul houdt zich bezig met de menselijke kant van organisaties. De motivatie van werknemers heeft zijn bijzondere interesse. Hij heeft een training ontwikkeld voor het ontplooien van grotere motivatie en doorzettingsvermogen, zodat mensen hun persoonlijke doelen (eerder) bereiken en hun blokkades overwinnen. Daarnaast helpt hij organisaties bij het beoordelen van talenten en competenties van personeel door inzet van (wetenschappelijk bewezen) psychologische tests.

Achtergrond

Gabri is bedrijfskundige met een technische achtergrond en een Black Belt in Lean. Zij heeft veel ervaring met organisatie- en procesverbeteringen, als kwaliteitsmanager, projectcoördinator, adviseur en trainer met kwaliteitsmanagement en processen, TRIZ en andere oplossingsgerichte methodieken.

Paul is arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij is trainer en coach en heeft veel kennis van en ervaring met psychologische assessments. Een expertise van hem is training van zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Hij heeft ervaring in diverse managementfuncties.

Gabri en Paul voerden veel opdrachten uit in de industriële sector, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en de (semi)overheid.