Wat zeggen anderen over Engering en Engering?

IDBike:

'IDbike is een klein bedrijf in de fietsindustrie dat zich in de laatste jaren getransformeerd heeft van een ontwikkelingsbureau naar een productiebedrijf.

11761588 s

Engering & Engering heeft ons uitstekend begeleid bij deze overgang naar een voorheen onbekend werkgebied. Hierbij hoorde ook de invoering van het ISO 9001 kwaliteitssysteem, dat tot in het kleinste detail uitgewerkt is door Gabri Engering, waarmee het bovendien altijd zeer prettig samenwerken is.'

Bas D'Herripon, directeur

IDBike

Cursisten over de training Wilskracht:

'Je zal zeker baat hebben bij deze training. Het helpt echt om je doelen te bereiken! Ik ben veel bewuster geworden. De opdrachten hebben me anders naar mezelf doen kijken.'

Nanouk 

´Ik ben gestopt met roken, en hou het vol door oefeningen uit de training toe te passen. Je leert echt kijken naar hoe je met situaties omgaat en daardoor ben ik meer bewust geworden van wat ik doe.´

Hannah

krachtbrein

´Ik zou deze training zeker aanbevelen voor mensen die soms moeite hebben om hun doelen te bereiken. Of bijvoorbeeld als je vaak dingen uitstelt. Deze training geeft je een stuk meer zelfkennis en daarom kan je makkelijker manieren vinden om op een goede manier je verleidingen te weerstaan.´

Sanne

Seco Jabro Lottum:

Wij hebben Engering & Engering ingeschakeld om ons te helpen TRIZ toe te passen binnen onze firma. Tijdens de workshops hebben wij aan de hand van een technisch ontwikkelproject van R&D veel geleerd over de diverse tools binnen TRIZ, maar ook over ons eigen product en productieproces. We hebben een hoger kwaliteitsbewustzijn ontwikkeld en hebben meer methodieken beschikbaar voor problem solving.

9303654 s

Maar ook hebben wij als neveneffect een betere communicatie binnen ons bedrijf bereikt: we zijn ons er bewust van geworden dat we de juiste vragen moeten stellen. Heel leerzaam was het stellen van vragen, zonder een discussie te starten. Er zijn nu diverse verbeterprojecten opgestart om onze organisatie en producten nog beter te maken. De praktische workshops en begeleiding van Gabri vonden wij duidelijk opgezet en zeer flexibel om met onze behoeften mee te bewegen.

Marcel Aarts, Manager R&D Solid Tools,

Seco Jabro Lottum

Syntens:

Gabri ken ik als een luisterend mens die in processen van mechanische/mechatronische aard haar mannetje staat. Zo hebben we samen het project AMAZED opgezet en uitgevoerd.

Met Amazed hebben we slimme oplossingen gezocht voor productieprocessen bij Limburgse bedrijven, met hulp van studenten en leraren van Fontys en met ondersteuning van Valeri Souchkov die ons op een learning-by-doing- wijze bijstond met de ‘uitvindersmethodiek’ TRIZ. Gabri begeleidde dit proces. De combinatie van TRIZ-kennis én proces-begeleidings-kennis is uniek! Deze kennis kwam weer van pas bij een IP (intellectual property)-traject bij een Limburgse OEM-er. Deze relatie van Syntens is zeer tevreden over de dynamiek die dit proces in zijn bedrijf te weeg brengt.

Frans Balemans, Syntens (Syntens is sinds 1 januari 2014 gefuseerd met de Kamer van Koophandel)

Een grote zorginstelling:

Voor een grote zorginstelling voerden wij onderzoek uit naar de competenties van afdelingsmanagers. Hierbij ging het over de mate waarin hun competenties aansloten op een nieuwe werkwijze, nodig geworden door de transitie in de zorg (omslag van financiering van AWBZ naar WMO). Hieronder het commentaar van één van de verantwoordelijke managers.

9911143 s

Het Wmo-assessment voor ons middenkader is een prima en slagvaardig instrument gebleken. De uitslagen van het assessment werden goed herkend. De managers gingen concreet met de uitkomst aan de slag. De vertaling naar de nieuwe competenties voor de Wmo zijn heel herkenbaar en door de samenwerking van Paul Engering met Zin-in-Zorg was de aansluiting met de werkpraktijk buitengewoon geslaagd. Het assessment-concept voor de Wmo van Engering & Engering samen met Zin-in-Zorg kan ik dan ook van harte aanraden.

A.B., manager a.i.,